lomtalanítás

Lomtalanítás Fuvarozás Hulladék szállítás Diósjenő


30 685 2228 / Vibostyok Zsolt

FUVAROZÁS LOMTALANÍTÁS HULLADÉK SZÁLLÍTÁS DIÓSJENŐ

Takarítást végzett otthonában vagy felújította otthonát és sok fölösleges tárgy, hulladék gyűlt össze, melyektől nem tud megszabadulni? Ez esetben hívjon minket és könnyedén megszabadítjuk a lomoktól. Több éves tapasztalattal rendelkezünk lomtalanítás területén, melyet minden munkánk során próbálunk kamatoztatni. Bútoroktól kezdve elszállítunk kerti hulladékokat, építőipari hulladékokat és veszélyes hulladékokat is. Teljes engedéllyel rendelkező lomtalanító vállalkozás vagyunk, így megbízhat bennünk, hogy tökéletes munkát végzünk.
Engedélyeink lehetőséget adnak arra, hogy elektronikus berendezéseket szállíthassunk, így infromatikai, orvostechnikai és háztartási eszközöket is. Célunk nem csak az ügyfél elégedettsége, hanem a környezetbarát lomtalanítás is. Jelenleg Balassagyarmat 30km-es vonzáskörzetében végzünk lomtalanítást. Ha minket választ, szuper árakra és a legmagasabb minőségre számíthat. Ne habozzon, hívjon minket most.
fuvarozás Diósjenő fuvarozás
fuvarozás
LOMTALANÍTÁS MENETE
A lomtalanítás folyamata, akkor kezdődik mikor kapcsolatba kerül velünk. Mi ajánlunk önnek egy becsült végösszeget előre. Ne aggódjon rejtett költségek miatt, olyanok nálunk nincsenek !
Nagyjából 15-30 perccel a megbeszélt időpont előtt szólunk telefonon, hogy úton vagyunk önöz. Mikor megérkezünk nincs más teendője, csak hogy megmutassa a lomtalanítani kívánt tárgyakat nekünk. Ezután mi nekilátunk a munka elvégzésének.
A munkafolyamat elejétől a végéig kényelmesen érezheti magát, tudván, hogy profi szakemberek veszik körül önt.
A lomtalanítás mellett vállalunk zöld hulladék és tuskó szállítást is. Építési anyagokat, sódert, homokot, valamint termőföldet is szállítunk. Másik fő szakterületünk a szállítás mellett a kézi, illetve a gépi földmunka és tereprendezés Balassagyarmat és környékén.


SZOLGÁLTATÁSAINK

sitt elszállítás

Sitt és hulladék szállítás
Mindenféle építési törmelék, sitt, lom, hulladék, beton, bontott tégla, nyílászárók, föld valamint kerti- és zöldhulladék elszállítása. Vállaljuk a hulladék felrakodását is. Ön csak rámutat, mi eltüntetjük.
lomtalanítás

Építőanyag fuvarozás
Föld, homok, sóder, cement, mész, beton, csempe ragasztó, vasárú, faanyag szállítását vállaljuk rövid határidővel, Balassagyarmat és 30km-es vonzáskörzetében.
veszélyes hulladék szállítás

Gépi és kézi földmunka
Terület rendezés, építési telek előkészítés, árokásás, csatornázás, alapásás, medencealap ásás, épület bontás, kerítés bontás, fakivágás. A gép alkalmas továbbá sóder, homok, murva behordására és elterítésére.
konténer

Veszélyes hulladék szállítás
Bármilyen veszélyes hulladék szakszerű bontását (pl azbesztet tartalmazó orosz hullámpala, olajos hordók, stb.) és elszállítását vállaljuk. Az építési és bontási hulladékokban lévő veszélyes anyagokat megfelelően kell kezelni, hogy elkerüljék a bírságot vagy a környezeti felelősséget.
GYAKORI KÉRDÉSEK
Mit tegyek azokkal a dolgokkal, amiket nem szeretnék megtartani, de eldobni sem?
Az ügyfelek számára az optimális szolgáltatás nyújtása mellett, nagy támogatói vagyunk a szükségtelen tárgyak adományozásának. Ezért megpróbálunk önnek segíteni egy nonprofit szervezet megtalálásában, amely biztosítja, hogy a rászoruló hasznára váljanak nem kívánt tárgyai.

Mi történik, ha a teherautók nem férnek el a kicsi lakóterületemen?
Járműparkunk méretének és funkciójának széles a skálája. Emiatt pedig szükségtelen aggódnia, hiszen mindig lesz egy járművünk, amely az ön projektjének kezelésére megfelelő lesz, függetlenül lakóhelyének méretétől.

Milyen fajta lomot szállítanak el?
Magasan képzett szakembereink nagyon sokféle tárgyat elszállítanak. Ilyenek például a háztartási készülékek (hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép), jármű alkatrészek, bútorok, kukák, fűtőberendezések, klímaberendezések és még nagyon sok minden más.

Mikor érdemes foglalni lomtalanítási időpontot?
Foglaljon olyan hamar, amilyen hamar csak lehetősége van rá, hiszen időpontjaink gyorsan fogynak. Emellett, ha hamarabb lefoglalja a lomtalanítás idejét, több időnk lesz megtervezni a munka menetét.

Veszélyes hulladék elszállításnál szem előtt tartják a környezetvédelmi előírásokat?
Természetesen odafigyelünk a környezetvédelemre a veszélyes hulladék elszállítása során.

Azbesztot tartalmazó hullámpalát is szállítanak?
Az azbesztot tartalmazó orosz hullámpala néven ismert terméket is bontjuk és szállítjuk igény estén.

Mit csinálnak a lomokkal, amit elszállítanak?
Először csoportosítjuk az elszállított lomot, majd eldöntjük, hogy hova helyezzük el ezeket. Minden munkánk során oda szoktunk figyelni a környezettudatosságra, éppen ezért minden terméket, amit újra lehet hasznosítani, azt a helyi újrahasznosító központba szállítjuk tovább. Azokat a termékeket, amik még használhatóak általában eladományozzuk helyi szervzeteknek. A maradék lomot pedig a legközelebbi szemétlerakóba rakjuk le.

Hétvégén is vállalnak lomtalanítást?
Nyugodtan keressen fel minket hétvégenként is, hiszen a hét minden napján vállalunk munkákat.

Hogyan lehet fizetni önöknél?
Kizárólag készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

El tudják végezni a munkát az esetben is, ha nem vagyok ott?
Nem szükséges a munka ideje alattt ott tartózkodnia a helyszínen. Ez esetben tegye kukájába az elszállítani kívánt dolgokat, mi pedig majd a megbeszélt időpont előtt felhívjuk önt és megerősítheti, hogy elkezdhetjük a munkát.

Rendelkeznek engedéllyel?
Igen, mivel számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink 100%-ban megbízzanak bennünk.

Kapcsolat

Vibo Trans
Cím: Diósjenő
Telefon: +36 30 685 2228
E-mail: lodoicea@gmail.com
Nyitva tartás: H-V 7-20
fuvarozás fuvarozás Balassagyarmat
Címkék

VESZÉLYES HULLADÉK SZÁLLÍTÁS SITT SZÁLLÍTÁS DIÓSJENŐ GÉPI FÖLDMUNKA LOMTALANÍTÁS HULLÁMPALA BONTÁS ÉPÜLET BONTÁS LOMTALANÍTÁS DIÓSJENŐ FUVAROZÁS BALASSAGYARMAT