fakivágás

Gallyazás Fakivágás Verőce


30 685 2228 / Vibostyok Zsolt

FAKIVÁGÁS Verőce

Sajnos időnként elkerülhetetlen a fakivágás Verőce város környékén. Néha látványos nyomok előznek meg egy fakivágást, mert veszélyezteti az emberi éppséget és ingóságokat. Ezenkívűl több oka is lehet a fakivágásnak, mint például egy új házat építenek, vagy a feltárás vagy a talajminőség megváltozása által okozott gyökérkárosodás. Más esetekben egy fa teljesen biztonságosnak és egészségesnek fog kinézni, bár a jelek, amelyeket csak egy szakember észlelhet, meghatározzák egy fa sorsát. A fák kivágásának leggyakoribb mutatója a megjelenés. Egy elpusztult fa, természetesen zöld levelek nélküli, ekkor a tulajdonos megvizsgáltatja a fát szakemberrel és ő megállapítja, hogy csak a fakivágás lehet a végső megoldás.

Amennyiben fakivágást szeretne megrendelni, kérjen ingyenes árajánlatot telefonon: +36 30 685 2228 vagy e-mailben:lodoicea@gmail.com
fakivágás
lomtalanítás
GALLYAZÁS Verőce
A gallyazásról jó ha tudja, hogy nem a fát csonkítjuk meg vele, hanem ezzel a művelettel éppenhogy a fát ápoljuk és megőrizzük eégszségét. A fa ifjítása történik a visszavágás során, mely elősegíti a fák megújulását. A gallyazást többek között hajtásválogatási, száraz ág eltávolítási, ingatlan állagvédelmi célzattal hajtjuk végre. A fa tulajdonosok rengeteg esetben a törvény által előírt kötelezettségük betartása miatt kérik a gallyazást, ugyanis a törvény előírja, hogy a tulajdonosoknak kötelességük a fák rendszeres karbantartása. Ne csak azért tartsuk karban a fákat, mert a törvény így rendeli el, hanem vegyük figyelembe, hogy a nem megfelelően karbantartott fák akár az emberek életére is veszélyt jelenthetnek. Például az elektromos vezetékekhez hozzáérő faágak, vagy az elkorhadt ágak viharos időjárás során történő leszakadása. Néha sajnos a látszat egy szép lombos fa képét mutatja, néha pedig beavatkozásra van szükség.


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

sitt elszállítás

Sitt és hulladék szállítás
Mindenféle építési törmelék, sitt, lom, hulladék, beton, bontott tégla, nyílászárók, föld valamint kerti- és zöldhulladék elszállítása. Vállaljuk a hulladék felrakodását is. Ön csak rámutat, mi eltüntetjük.
lomtalanítás

Építőanyag fuvarozás
Föld, homok, sóder, cement, mész, beton, csempe ragasztó, vasárú, faanyag szállítását vállaljuk rövid határidővel, Verőce és 30km-es vonzáskörzetében.
veszélyes hulladék szállítás

Gépi és kézi földmunka
Terület rendezés, építési telek előkészítés, árokásás, csatornázás, alapásás, medencealap ásás, épület bontás, kerítés bontás, fakivágás. A gép alkalmas továbbá sóder, homok, murva behordására és elterítésére.
konténer

Veszélyes hulladék szállítás
Bármilyen veszélyes hulladék szakszerű bontását (pl azbesztet tartalmazó orosz hullámpala, olajos hordók, stb.) és elszállítását vállaljuk. Az építési és bontási hulladékokban lévő veszélyes anyagokat megfelelően kell kezelni, hogy elkerüljék a bírságot vagy a környezeti felelősséget.

Kapcsolat

Vibo Trans
Cím: 2621 Verőce
Telefon: +36 30 685 2228
E-mail: lodoicea@gmail.com
Nyitva tartás: H-V 7-20
fuvarozás lomtalanítás fuvarozás Verőce
Címkék

FAKIVÁGÁS VERŐCE FA GALLYAZÁS VERŐCE VESZÉLYES FA KIVÁGÁSA VERŐCÉN