veszélyes fa kivágás

Gallyazás Fakivágás Salgótarján


30 685 2228 / Vibostyok Zsolt

FAKIVÁGÁS SALGÓTARJÁN

Sajnos néha elkerülhetetlen a fakivágás Salgótarján város környékén. Időnként látványos jelek figyelmeztetnek erre, mivel a fák veszélyt jelenthetnek az emberekre és a tulajdonukra. Ezen kívül több okból is szükség lehet a fakivágásra, például új épületek építése, vagy a gyökérkárosodás miatt, amelyet a talajminőség változása vagy feltárások okozhatnak.

Más esetekben a fák teljesen biztonságosnak és egészségesnek tűnhetnek, de sorsukat olyan jelek határozzák meg, amelyeket csak szakemberek látnak. A fák kivágásának leggyakoribb jele a megjelenésükben rejlik.

Egy elpusztult fa, amelynek nincsenek zöld levelei, általában szakember általi vizsgálat után kerül kivágásra, mivel ilyenkor gyakran csak ez a végső megoldás.

Amennyiben fakivágást szeretne megrendelni, kérjen ingyenes árajánlatot telefonon: +36 30 685 2228 vagy e-mailben:lodoicea@gmail.com
gallyazás Salgótarján
fakivágás
GALLYAZÁS salgótarján
A gallyazás kapcsán fontos tudni, hogy nem a fa megcsonkítása a cél, hanem ezzel az eljárással éppen a fa ápolását és egészségének megőrzését szolgáljuk. A visszavágás során a fa megújulása történik, ami elősegíti a fák regenerálódását. A gallyazást többek között hajtásválogatás, száraz ágak eltávolítása és ingatlan állagvédelmi célokból végezzük. A fa tulajdonosok gyakran a törvény által előírt kötelezettségük miatt kérik a gallyazást, mivel a jogszabályok előírják a fák rendszeres karbantartását. Fontos azonban, hogy ne csak a törvényi előírások miatt tartsuk karban a fákat, hanem azért is, mert a nem megfelelően karbantartott fák veszélyt jelenthetnek az emberekre. Például az elektromos vezetékekhez érő faágak, vagy az elkorhadt ágak viharban történő leszakadása kockázatos lehet. Néha a látszat egy szép, lombos fa képét mutatja, de időnként beavatkozásra van szükség.TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

sitt elszállítás

Sitt és hulladék szállítás
Mindenféle építési törmelék, sitt, lom, hulladék, beton, bontott tégla, nyílászárók, föld valamint kerti- és zöldhulladék elszállítása. Vállaljuk a hulladék felrakodását is. Ön csak rámutat, mi eltüntetjük.
lomtalanítás

Építőanyag fuvarozás
Föld, homok, sóder, cement, mész, beton, csempe ragasztó, vasárú, faanyag szállítását vállaljuk rövid határidővel, Salgótarján és 30km-es vonzáskörzetében.
veszélyes hulladék szállítás

Gépi és kézi földmunka
Terület rendezés, építési telek előkészítés, árokásás, csatornázás, alapásás, medencealap ásás, épület bontás, kerítés bontás, fakivágás. A gép alkalmas továbbá sóder, homok, murva behordására és elterítésére.
konténer

Veszélyes hulladék szállítás
Bármilyen veszélyes hulladék szakszerű bontását (pl azbesztet tartalmazó orosz hullámpala, olajos hordók, stb.) és elszállítását vállaljuk. Az építési és bontási hulladékokban lévő veszélyes anyagokat megfelelően kell kezelni, hogy elkerüljék a bírságot vagy a környezeti felelősséget.
GYAKORI KÉRDÉSEK
Ha autóval fának ütköznek, ki kell vágni a fát?
Az autóval fának ütközés sajnálatos baleseteket okozhat, amelyeknek súlyossága változhat az ütközés sebességétől, a fa vastagságától és az ütközés szögétől függően. Amikor egy autó nekiütközik egy fának, akkor a fa is károsodhat.

A fa sérülése általában függ az ütközés erejétől és a fa fajtájától. Ha a fa csak kisebb karcolásokat vagy horzsolásokat szenved el, akkor nem szükséges kivágni. Azonban, ha az ütközés súlyosabb és a fa jelentős károsodást szenved, akkor ki kell vágni azt a részt, amely veszélyezteti a fa stabilitását, és a fa további károkat okozhat.

A fakivágás a fa megrongálódott vagy gyengült részének eltávolítását jelenti. Ez általában szakember beavatkozásával történik, mint például egy faápoló vagy favágó. Ők gondosan értékelik a fa állapotát, és az ütközés súlyosságától és a fa méretétől függően eldöntik, hogy mely részét kell kivágni a fának.

Kapcsolat

Vibo Trans
Cím: 3100 Salgótarján
Telefon: +36 30 685 2228
E-mail: lodoicea@gmail.com
Nyitva tartás: H-V 7-20
fuvarozás lomtalanítás fuvarozás Salgótarján
Címkék

FAKIVÁGÁS SALGÓTARJÁN FA GALLYAZÁS KISMAROS VESZÉLYES FA KIVÁGÁSA KISMAROSON