részecskeszűrő tisztítás

RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÁS
TERRA CLEAN


30 819 2267

DPF tisztítás


A részecskeszűrő tisztítás a beszállítással kezdődik. Futárunk átveszi az Ön által megadott időpontban, és azonnal eljuttatja a Terra Clean Dunakeszi központunkba. Itt fogadják a részecskeszűrőt és ellenőrzik, hogy a leszállított DPF tisztítás elvégezhető e.

A részecskeszűrő tisztítás dokumentációja


A folyamat megkezdése előtt minden részecskeszűrőt endoszkóppal megvizsgálnak, és mechanikai sérüléseket (menetes csatlakozók, hajlékony elemek stb.) keresnek rajta, miközben ellenőrik is.

Ezután a részecskeszűrőt lemérik és nyomásmérésnek vetik alá. Egy elektronikusan vezérelt ventilátor pontosan meghatározott mennyiségű levegőt fúj át a szűrőn, a szűrő ellennyomásának mérésével. Ily módon megbízhatóan meghatározhatjuk az egyes részecskeszűrők terhelését (szennyeződését). Ugyanezt az elvet alkalmazzák minden járműben az érzékelők és a motor vezérléséhez.

A korom eltávolítása


A dízel részecskeszűrőt és katalizátort különféle mechanikai, pneumatikus és termikus folyamatok kombinációjával tisztítják. Ez visszaállítja az új részecskeszűrőhöz hasonló áramlási viselkedést. Vegyi tisztítószereket, oldószereket és hasonlókat nem használnak.

Ellenőrzés


A nyomásmérést a szabványosított tisztítási folyamatok után megismételjük. Ha a koromszűrő eléri az új részecskeszűrő referenciaértékeit, a beavatkozás sikeres volt. Ha a mért értékek még nem elegendőek, további tisztítási eljárásokat hajtanak végre, amíg el nem érik a részecskeszűrő szükséges mért értékeit. További információt erről a Garancia részben talál. Szükség esetén a meghibásodott hajlékony elemek (felár ellenében), menetes perselyek, menetes csavarok és peremek javítás vagy felújítás után kicserélhetők.

A tisztítási folyamat végén a külső részecskeszűrő tisztítás adatainak feldolgozása történik.

EGR szelep tisztítás


Ennek az az előnye, hogy a dízel részecskeszűrő vagy az EGR szelep tisztítás is újszerűnek tűnik a munka elvégzése után. A részecskeszűrő tisztítás után minden megtisztított DPF szűrő és EGR szelep megkapja a tisztítási tanúsítványt. Ez visszakerül a szűrőhöz. Végül az EGR szelep tisztítás után a részecskeszűrőt megfelelően csomagolják és legkésőbb a következő napon expressz postával kézbesítik Önnek.

Kapcsolat

Cím: 2120 Dunakeszi, Nádas u.
Címkék

RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÁS DPF TISZTÍTÁS TERRA CLEAN