Cukrász diszkont

CUKRÁSZ DISZKONT

A cukrász diszkont üzletünk immáron 30 éve várja a vásárlókat. Ezután megkezdődik Atanas Drumchekov, a ma már jól ismert Krin cukrászda alapítójának és egyedüli mesterének a karrierje. Őseinek hagyományait követve, akiknek Romániában és Isztambulban is voltak pékségei, Budapesten kezdett dolgozni, ahol a cukrász szakmát is megtanulta.

Cukrász diszkont Budapest

1978 júniusában, június 15-én nyitotta meg a cukrász diszkont nagykereskedést a belvárosban. Ez nemcsak az európai édességek választékában, hanem a cukrászda rendezésében is más és egyedi volt, amely a sbevásárlóközpontban volt.

A kezdet nehéz volt, a süteményeket az emberek nem ismerték, csak Atanas dolgozott feleségével, Chrysulával, aki szintén hozzájárult a sütemények és torták (proja, pite) választékának bővítéséhez, valamint a családi vállalkozás értékesítéséhez. Az idő előrehaladtával a termelés növekedésével a vállalat, amelynek jelenleg 30 alkalmazottja van, akik közül néhány szinte a kezdetektől fogva velünk vannak. A 2004-ben létrehozott új házi séf márkával együtt ők is maradtak. A kezdetektől fogva nyolcféle kilós édesség volt (Casato, Diós paszta, Szarvas kabátja), többféle sütemény (Vasina, Griazh, Csokoládétorta), fagylalt, Limonádé, Gesztenyepüré, Búza. A sütemények, a leveles tészta választéka tovább növekszik, majd más típusú édességekkel, apró süteményekkel, süteményekkel, süteményekkel, sokféle sovány süteménnyel, desszertöntetekkel, így ma 30féle édesség, 30 fajta kis édesség, 20 féle sütemény, 15 féle pékáru.

A mester nyugdíjba ment

2001-ben Atanas mester nyugdíjba ment, de ennek ellenére továbbra is aktívan segít fiainak, Ivannak és Attilának örökölt munkájában, akik tizenéves korukban továbbra is gondoskodnak és fejlesztik a családi munkát és szeretik a mesterséget.

Most a Krin cukrászdának négy értékesítési helye van, amelyek közül kettő cukrászda. Az első a "Cafe-Slatkarnica Krin", a Szabadság utca szám alatt, 2019 februárjában nyílt meg, és a "Chef" márka két üzlete, egy a Petőfi sétány 3. sz. alatt, a "Cafe-Slatkarnica Krin" mellett, a másik pedig a Rooseveltova utca 23. szám alatt. Rendkivűli minőségű cukrász diszkont termékekre számíthat aki ide betér. Mindenki csak ámul és bámúl, hogy micsoda minőség lakozik itt kedvező árakon.

Kapcsolat

Cím: 2120 Dunakeszi, Madách u.
Címkék

CUKRÁSZ DISZKONT CUKRÁSZDA